14 грудня 2022, 20:08

Жорін з "Азова" попередив, коли буде "небезпечний і важкий момент для України"

Екскомандир "Азова" Максим Жорін пояснив, як нова хвиля мобілізації у РФ принесе проблеми Україні.

Жорін з "Азова" попередив, коли буде "небезпечний і важкий момент для України"

Боєць відомого українського військового формування "Азов" відповів на запитання телеведучого, чи вистачить сил росіянам для повторного наступу на Україну. Максим Жорін нагадав про те, що не варто недооцінювати ворога, бо якщо військовий потенціал Росії помітно зменшився, то кількість мобілізованих зростатиме. І що більше мобілізованих буде перекинуто в Україну, то складніше та довше ЗСУ доведеться з ними боротися.

Інтерв'ю Максима Жоріна для "24 каналу" можна подивитися на YouTube.

Досвідчений український військовий почав свою відповідь так: "Я, як і раніше, вважаю та думаю, що вони спробують зробити цю другу хвилю. Потрібно розуміти, що на зараз лінія фронту зменшилася та у них є можливість концентрувати свої сили на меншій ділянці. Це перше, а друге: основні сили та засоби, які вони спробують застосувати, це будуть саме мобілізовані, з яких вони зараз формують нові підрозділи. Вони дадуть їм техніку, вони дадуть їм зі складів зброю, амуніцію".

Знаменитий екскомандир "Азова" пояснив, яку небезпеку мобілізовані з РФ становлять для України: "Це буде не дуже підготовлена армія, але це майже півмільйона мобілізованих, яких уже кілька місяців готують до цього. Я також думаю, що вони спробують десь відкрити нову ділянку фронту, окрім тієї лінії, яка існує зараз. Це будуть не дуже підготовлені люди, але це буде небезпечний і важкий момент для України".

Раніше Жорін з "Азова" припустив, коли буде "нова хвиля наступу на територію України".

Тим часом Жорін з "Азова" розповів, як довго воюватиме Путін.

Нагадаємо, Жорін з "Азова" озвучив актуальну інформацію щодо Харківщини.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Сеть

Останні новини