13 грудня 2022, 16:47

"Домовтеся з нами про перемир'я, а то гірше буде", – Бєлковський розповів, що задумали у Кремлі

Кремль, використовуючи західні ЗМІ, почав тиснути на Київ, щоб домогтися перемир'я.

"Домовтеся з нами про перемир'я, а то гірше буде", – Бєлковський розповів, що задумали у Кремлі

Впливове видання The Telegraph несподівано опублікувало статтю, що вихваляє командувача окупаційного угруповання ЗС РФ в Україні генерала Сергія Суровікіна. Це частина інформаційної війни Кремля.

Про це розповів у своєму блозі у Telegram відомий російський політтехнолог, публіцист Станіслав Бєлковський.

Автори статті під назвою "Генерал Путіна "Армагеддон" зміцнює дисципліну та стабілізує російську армію" розсипалися компліментами на адресу Суровікіна. У ній ідеться, що російський воєначальник нібито є "небезпечним супротивником" для українців. Його називають "найкомпетентнішим командиром" у російському окупаційному угрупованні через систему оборони та терористичні удари по українській енергосистемі.

"Після відступу російські солдати вирили мережу траншей, яку українським силам буде важко прорвати", - пишуть у The Telegraph.

Бєлковський вважає, що ця стаття ініційована Москвою.

"Кремль через західні ЗМІ продовжує PR-кампанію на тему: скоріше домовтеся з нами про перемир'я, а то гірше буде", - написав політтехнолог.

Він запевнив, що досягнення кремлівського генерала сильно перебільшені. Над його системою оборони, так званою "лінією Суровікіна", потішається навіть диверсант Ігор Стрєлков.Він зазначив, що ці споруди безглузді у нинішній війні, не стримають ЗСУ, а гарні лише як засіб для відмивання величезних грошей, та й план переходу до оборонної та терористичної тактик, запевнив Бєлковський, у Кремлі ухвалили задовго до призначення Суровікіна.

Раніше Сладкова спіймали на вигадуванні Суровікіну "красивої біографії" з предком, який збив літаки США.

Також Бєлковський назвав території України, які Суровікіну наказано утримати.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Станислав Белковский

Останні новини