6 грудня 2022, 12:50

Шейтельман розповів, яку країну спробує захопити Путін, програвши війну в Україні

Політтехнолог Михайло Шейтельман припустив, захопленням якої держави намагатиметься реабілітувати поразку у війні з Україною влада РФ.

Шейтельман розповів, яку країну спробує захопити Путін, програвши війну в Україні

Свою думку з приводу того, яка країна буде "жертвою" Путіна після перемоги України, висловив Михайло Шейтельман. Український письменник вважає, що влада РФ докладе всіх зусиль, щоб захопити Республіку Білорусь, отримавши хоч якусь перемогу.

Інтерв'ю Михайла Шейтельмана для телеканалу "Прямий" можна подивитися на каналі YouTube.

"ЗСУ збираються наступати на Мелітополь, але схоже, що російська армія збирається брати Бобруйськ. Цього тижня у мене виникли серйозні побоювання щодо долі Білорусі як країни, самозванця Лукашенка та білоруського народу", - висловив свої побоювання політтехнолог.

Потім Михайло Шейтельман розповів, як розгортатимуться події після програшу Путіна у війні з Україною: "Усі зірки сходяться на тому, що, програвши війну Україні, Росія зібралася вигравати війну у Білорусі".

Український письменник розповів про ситуацію у Республіці Білорусь, спрогнозувавши її майбутнє: "Росіяни прислали своїх генералів. Схоже, готуються захоплювати й анексувати Білорусь, тому що вони розуміють, що Білорусь ось-ось зіскочить із гачка, і тоді вони втратять шанс колись узагалі почати новий похід на Київ".

Раніше Шейтельман розповів, коли ЗСУ зможуть "побачити Мелітополь у бінокль".

Також Шейтельман натякнув, коли Україні "дозволять бомбити Москву".

Нагадаємо, Шейтельман назвав регіон України, де РФ може застосувати хімічну зброю.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Шейтельман

Останні новини