5 грудня 2022, 18:27

РФ "гестапізується" швидше, ніж передбачалося: Кремль розбудив у силовиках "Бучу"

У Росії затримали тік-токера Nekoglai через добу після того, як він опублікував пародію на російського солдата в окопі.

РФ "гестапізується" швидше, ніж передбачалося: Кремль розбудив у силовиках "Бучу"

Росія прагне випередити весь світ у всіх сферах, але поки що тільки домоглася успіху у галузі терору власного населення та посилення диктатури.

Днями директор Ліги безпечного Інтернету Катерина Мізуліна поскаржилася у Генпрокуратуру і МВС і закликала перевірити ролик блогера Nekoglai, якого запідозрила в "дискредитації ЗС РФ".

Незабаром Миколу Лебедєва (нік Nekoglai) затримали. Однак через те, що він громадянин Молдови, його вирішили депортувати за порушення міграційного законодавства. Також суд оштрафував його на 5 тисяч рублів.

Опинившись на безпечній території, хлопець розповів про тортури у відділі поліції.

"Мене почали забивати, як собаку, лупили ногами, руками. Били мене з усієї сили, стрибали на мені. Я просив їх, я кричав... Я пропонував усе, що у мене є. Я говорив, що підтримаю СВО. Я не розумів, чого від мене хочуть домогтися", - сказав блогер.

Після цих знущань хлопця роздягли догола та наказали засунути в анал літрову пляшку Coca-Cola. Nekoglai відмовився, і тоді поліцейські стали засовувати її самі. Усі свої дії вони знімали на телефон, шантажуючи блогера тим, що опублікують відео. За їхньою логікою, кадри жорстоких тортур чомусь мають зганьбити потерпілого, а не поліцію.

Зі слів потерпілого, поліцейські скидали відео з його побиттям невідомим людям на узгодження.

Журналіст Олександр Невзоров підтвердив очевидний факт "гестапізування" путінської Росії: "Справа у тому, що у кожному російському "силовику" дрімала "Буча". Путінський режим її розбудив і зробив основним методом спілкування з тими, хто перед ним "завинив". Отримавши зверху відмашку "звіріти", опера та слідчі швидко оскотинилися та дуже охоче перетворилися на чистих гестапівців. Далі все буде ще звіриннішим і підлішим".

Після кількох випадків тортур усьму світу зрозумілий вектор розвитку режиму.

Раніше у РФ прапорщик побив два десятки солдатів і погрожував їм зґвалтуванням. Керівництво частини не вжило жодних заходів щодо обвинуваченого у побитті солдатів.

Також у Росії притягнули до відповідальності жителя Чити, якому наснився сон із Володимиром Зеленським. Хлопця звинуватили у "дискредитації" армії РФ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини