29 листопада 2022, 08:03

Ролик із минулим Пригожина створить йому багато складнощів: Арестович упевнений, що тепер той "токсичний"

Не виключено, що кар'єра Пригожина на війні в Україні зійде нанівець, а сам він буде "токсичним" і нерукопожатним.

Ролик із минулим Пригожина створить йому багато складнощів: Арестович упевнений, що тепер той "токсичний"

Учора, 28 листопада, у Мережі з'явилися кадри, записані колишнім кримінальним авторитетом, який називає себе Саша Курара. З його слів, Євген Пригожин, коли сидів у в'язниці, був пі@@ром і навіть особисто його "втішав".

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив прокоментувати цікавий ролик в ефірі програми за участю Марка Фейгіна, інформує "Україна 365".

Зі слів російського правозахисника, Сашу Курару попросили записати ролик одні "впливові люди". Не виключено, що кримінальні авторитети РФ занепокоєні тим фактом, що Пригожин, який на зоні був пі@@ром, тепер не просто керує зеками у ПВК "Вагнер", а й хоче прорватися у політичну еліту РФ.

Арестович не сумнівається, що такі кадри змусять силовиків РФ більш детально вивчити минуле самого "кухаря Путіна". У російських правоохоронних органах дотримуються структури та "законів" зеків, а отже їм буде дуже неприємно спілкуватися, а тим паче тиснути руку пі@@ру.

Тюремне минуле Пригожина буде темою № 1. Багато тих, хто не хоче бачити його серед російської еліти, почнуть копати ще глибше. Не виключено, що "кухар Путіна" залишиться на своєму місці, але вже не отримуватиме тих бонусів і подарунків, які він мав до публікації відео.

Втрата авторитету може коштувати втрати впливу, а отже підтримки та фінансування його діяльності.

Фейгін і Арестович поки що не знають, чи є сказане Курарою правдою, проте будь-який силовик може перевірити його слова. Більше того, сказане Курарою можуть підтвердити або спростувати інші кримінальні авторитети.

При цьому експертам дуже цікаво, а якою буде відповідь від самого Пригожина на ролик, що з'явився у Мережі. Буде дуже дивно, якщо Європарламенту "кухар Путіна" відповів подарунком у вигляді "закривавленої" кувалди на підготовлюване рішення про визнання ПВК "Вагнер" терористичною організацією, а на "наїзд" кримінального світу він відмовчиться.

Хай там як, але багато ув'язнених мають замислитися, чи варто їм іти до ПВК "Вагнер", якою керує "півень" і "пі@@р".

У 1979 році Пригожин отримав перший умовний термін за грабіж. А вже 1981 року його засудили до 12 років позбавлення волі за розбій і шахрайство. На волю вийшов через 9 років.

Раніше у Мережі сплив знімок 20-річної давності, на якому Пригожин був "головним офіціантом" на вечері Путіна та Буша.

Нагадаємо, глава МЗС Естонії відправив до Гааги подарунок для Пригожина у вигляді наручників.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини