24 листопада 2022, 22:06

Путін розробляє підступний план заміни Лукашенка – ЗМІ

Російський диктатор хоче поміняти білоруського узурпатора на більш керовану фігуру.

Путін розробляє підступний план заміни Лукашенка – ЗМІ

Президент Російської Федерації Володимир Путін опрацьовує план заміни свого білоруського "молодшого" колеги Олександра Лукашенка, передає Діалог.UA з посиланням на матеріали, опубліковані у ЗМІ.

На думку журналістів, президента РФ не влаштовує те, що Бацька не віддає команду своїм військам на те, щоб ті вступили у війну на боці Москви.

Незважаючи на те що Лукашенко всіма силами намагається догодити Путіну та фактично вже замазаний у крові, пролитій російськими військами в Україні, господар Кремля хоче, щоб білоруська армія якнайшвидше вступила у бойові дії, приєднавшись до його окупаційних військ.

"Путін шукає зручну нагоду, щоб прибрати Лукашенка, а на його місце (хоча б тимчасово виконуючим обов'язки президента РБ) провести повністю маріонеткову фігуру на кшталт Пушиліна ("ДНР") або Пасєчника ("ЛНР")", - пишуть мас-медіа.

Особливо Путін незадоволений, коли чує слова Лукашенка на кшталт того, що використання армії Білорусі у війні в Україні "даремне" та не матиме суттєвого ефекту, зважаючи на нечисленність, тож зовсім не дивно, що московський диктатор хоче замінити білоруського узурпатора, який, до речі, також перебуває на своїй посаді з грубим порушенням конституційних норм своєї країни.

Серед варіантів: отруєння Бацьки якимось "Новачком" і його відхід "за станом здоров'я". Не виключений також силовий тиск із погрозами вбивства, якщо Лукашенко впиратиметься та не відмовиться від посади добровільно.

Нещодавно в Європарламенті заявили, що Лукашенко - спільник Путіна та на нього теж чекає міжнародний трибунал.

Як раніше повідомлялося, самопроголошений президент Білорусі передрікає Україні "повне знищення" у разі незгоди на ведення переговорів із Кремлем.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини