23 листопада 2022, 22:32

Жданов поділився даними щодо планів мобілізації у РФ: "Страшну цифру можу назвати"

Військовий експерт Олег Жданов розповів, скільки у РФ планують мобілізувати, щоб відправити воювати в Україну.

Жданов поділився даними щодо планів мобілізації у РФ: "Страшну цифру можу назвати"

Військовий експерт поділився інформацією про те, скільки влада РФ планує мобілізувати росіян для подальшого перекидання на територію України. Олег Жданов припускає, що йдеться про цифру ув 2 млн осіб.

Дані щодо планів мобілізації у РФ від Олега Жданова можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Імовірно, влада Росії збирається провести другу хвилю мобілізації та поставити "під рушницю" 1 млн 200 тис. росіян. Військовий експерт висловив свою думку з цього приводу: "Про 1 млн 200 тис. я навіть не згадую поки що, тому що, я не думаю, що російська військова машина може мобілізувати 1 млн 200 тис., якщо вони не змогли мобілізувати 300 тис. Цифра, звичайно, страшна - 1 млн 200 тис.".
Полковник запасу ЗСУ насторожив українців заявою: "Я вам навіть ще страшнішу цифру можу сказати. За деякими джерелами неофіційними, непідтвердженими, у Кремлі ходять розмови, щоб мобілізувати 2 млн осіб. Оголосити загальну мобілізацію, запровадити воєнний стан у Росії та мобілізувати 2 млн осіб. Нехай спробують. Подивимося, як вони з цим впораються".

"Тут буде проблема у тому, щоб їх ліквідувати як ворогів або... Так, це буде проблема для нас. Або вони розбіжаться, та їх треба буде відловлювати", - підсумував свої роздуми на тему чергової мобілізації у РФ Олег Жданов.

Раніше Жданов пояснив, навіщо РФ використовує ракети "з імітатором ядерного заряду".

Також Жданов пояснив, чому не спрацювала ППО Польщі.

Нагадаємо, Жданов пояснив, чому РФ офіційно не оголошує війну Україні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Олег Жданов

Останні новини