17 листопада 2022, 08:13

"Путін неминуче перейде до прямого конфлікту з НАТО, немає сумнівів", – Ходорковський

Ракета, що вдарила по території Польщі, поставила РФ на межу прямого військового зіткнення з НАТО.

Під час масованого ракетного обстрілу російською армією України під ударом опинилася і Польща. Це поставило Росію на межу війни з НАТО. Москва екстрено виступила з офіційною заявою, в якій почала запевняти, що не причетна до обстрілу польської території. Це показово. Найімовірніше, інцидент або випадковість, або тестування Росією меж дозволеного.

Таку думку висловив в ефірі свого YouTube-каналу російський опозиціонер Михайло Ходорковський.

Він упевнений, що війна РФ проти України зрештою масштабується, до неї приєднається НАТО. Однак станеться це, на думку опозиціонера, пізніше.

"Те, що Путін у якийсь момент перейде до прямого конфлікту з НАТО, у мене від самого початку війни жодних сумнівів не було. Зараз це для нього занадто, у нього не вистачить сміливості, тому що навіть у зіткненні тільки з українською армією він очевидно зазнає військової невдачі. Якщо до цього додасться польська армія, а то й увесь НАТО, це буде гра в одні ворота, й угруповання, яке перебуває зараз в Україні, буде розгромлено за дуже короткі терміни. Думаю, що зараз ідеться про випадковість. Але вона цілком характерна", - розповів Ходорковський.

Раніше Дуда розповів, чия ракета впала на Польщу, назвавши винуватця.

Також у Sky News озвучили можливу відповідь НАТО на ракетний удар по Польщі.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини