10 листопада 2022, 11:23

Окупанти так просто не здадуть Херсон: Жданов озвучив можливий план Кремля

Не виключено, що окупанти готують ЗСУ пастку у Херсоні, вважає військовий експерт Олег Жданов.

Окупанти так просто не здадуть Херсон: Жданов озвучив можливий план Кремля

Не виключено, що окупанти готують ЗСУ пастку у Херсоні, таку думку озвучив військовий експерт Олег Жданов. Він не вірить, що російське військове командування без бою здасть обласний центр, оскільки це єдиний обласний центр, який вдалося захопити російській армії після вторгнення в Україну.

Напередодні експерт озвучив думку, що ворог "під чужим прапором" може здійснювати провокації у Херсоні, інформує УНІАН.

Не виключено, що близько 25% окупантів все ж залишиться у місті. Вони переодягнуться у цивільне, зроблять собі всі необхідні документи, заселяться у порожні квартири. Їхнім головним завданням буде розвідка та передача даних про позиції ЗСУ на лівий берег.

Також не виключено, що вони переодягнуться у цивільне, візьмуть у руки зброю та почнуть чинити опір ЗСУ. На камеру буде показано, що нібито не все населення Херсону готове з радістю зустріти українських захисників.

При цьому Жданов упевнений, що у Генштабу ЗСУ вже є план щодо Херсону. Він не думає, що українські захисники підуть у лобову атаку. Для початку необхідно ще дійти до обласного центру, заявив експерт.

Сьогодні, 10 листопада, у Мережі вже з'явилися кадри нібито зі Снігурівки, де ЗСУ встановили прапор України у центрі населеного пункту.

Напередодні ворог під час відступу почав підривати за собою всі мости, щоб сповільнити просування ЗСУ до Херсону. Західні експерти заявляють, що на повну евакуацію ворога з правого на лівий берег необхідно від кількох днів до кількох тижнів.

Раніше у Мережі з'явилися кадри з пропагандистами з Херсону, де вони заявляють, що не хочуть "їхати з їхнього міста".

Нагадаємо, 9 листопада у ЗСУ були успіхи на Донбасі, коли українська артилерія "накрила" штаб окупантів у Кадіївці.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Олег Жданов

Останні новини