4 листопада 2022, 17:44

"Цунамі набирає швидкість", – Латиніна передрекла РФ військовий переворот і назвала головну умову

Військовий переворот у Росії станеться, щойно поразка у війні з Україною буде очевидною для росіян, впевнена Юлія Латиніна.

"Цунамі набирає швидкість", – Латиніна передрекла РФ військовий переворот і назвала головну умову

Росія стрімко мчить шляхом розпаду держави. Диктатор РФ прирік країну на це, давши добро на створення приватних армій.

Про це в ефірі Ходорковський Live розповіла відома російська журналістка, військовий і політичний оглядач Юлія Латиніна.

"Якщо у вас є приватні армії, (...) то ви втрачаєте як держава монополію на насильство, і на вашу державу чекають великі неприємності, тому що ті люди, які володіють монополією на насильство, які можуть вбити будь-яку людину, яка їм не подобається, ті люди, які володіють можливістю вести війну, вони завжди будуть вести її у своїх власних інтересах, а не в інтересах сюзерена. Вся історія середньовічної Європи про це... Люди, які мають приватні армії, можуть змінювати правителів і самі ставати правителями", - розповіла журналістка.

Вона здивована, що Путін, який панічно боїться за власну владу та знищує будь-які прояви опозиційності, допустив створення у РФ таких центрів сили, як "вагнерівці" та "кадировці".

Вона підкреслила, що РФ іде шляхом стрімкого розпаду держави. Скоро у країні буде при владі той, чия зграя сильніша. І, найімовірніше, це буде не російська армія. Військовий переворот може бути реальністю.

"Це цунамі ще набирає швидкість. Для військового перевороту ще недостатньо поразки на фронті. Зараз велика частина росіян вважає, що Путін чи то переміг, чи то ось-ось переможе, Європа замерзне, Україну роздовбають ракетами... Будь-який військовий переворот, після якого настане обвалення фронту, згадають як той самий удар у спину... Військовий переворот може статися після нових серій найістотніших поразок на фронті російської армії. Підозрюю, Путін думає так само, тому він усіма силами намагається віддалити ці поразки. Для нього вже йдеться про власне виживання, а не завоювання України", - констатувала Латиніна.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що "Вагнер" готується до майбутніх боїв за владу у Москві. Пригожин береже для цього найдосвідченіших бійців.

Також Кох розповів, як Кадиров і Пригожин водять за ніс "иктатора РФ Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юлия Латынина

Останні новини