4 листопада 2022, 09:58

"Західні спецслужби пробралися у Кремль", – Тарас Березовець розповів про чіткий сигнал Путіну від Заходу

Тарас Березовець прокоментував статтю The New York Times, у якій повідомили про збори російських генералів без участі Путіна, під час яких обговорювали можливе застосування ядерної зброї в Україні.

"Західні спецслужби пробралися у Кремль", – Тарас Березовець розповів про чіткий сигнал Путіну від Заходу

Український політолог і військовослужбовець Тарас Березовець заявив, що за допомогою статті у газеті The New York Times лідери Заходу послали Путіну чіткий сигнал про те, що всі його плани їм заздалегідь відомі. "Тобто видання прямо показало, що щойно кремлівський диктатор почне підготовку до застосування ядерної зброї, Захід знатиме про це тієї ж секунди. Це означає, що всі західні агенти проникли на всі рівні оперативного керування, зокрема вони перебувають і у вищому російському військовому командуванні", - пояснив експерт в інтерв'ю Юрію Бібіку для YouTube-каналу "Фабрика новин".

Під час бесіди з журналістом Березовець зазначив, що зазвичай спецслужби не вдаються до таких методів, тому що це може кинути тінь підозри на їхніх агентів, після чого почнеться "полювання на відьом". "Але їм було важливо донести Путіну, що технічна служба розвідки й оперативні агенти на місцях і вони настільки глибоко проникли, що про всі плани президента РФ буде відомо заздалегідь", - підкреслив політолог.

Таким чином, суть цієї публікації була не у тому, щоб сказати, що Путін і російське командування готуються до можливого застосування ядерної зброї, а щоб донести до кремлівського диктатора чіткий меседж: "Ми знаємо про все, що відбувається, і можемо передбачити кожен твій наступний крок".

Раніше Тарас Березовець назвав людину, з якою Пригожин всерйоз почав "війну".

Також Тарас Березовець вказав на чергову брехню російської влади: "Кремль багато чого ще обіцяв".

Ще трохи раніше Тарас Березовець, посилаючись на авторитетне джерело, заявив, що Путін ось-ось вийде з гри.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Тарас Березовец

Останні новини