27 жовтня 2022, 14:09

"Буде непотрібний еліті", – Ягун розповів, скільки часу у Путіна залишилося для вирішення питання з війною

Віктор Ягун заявив, що якщо найближчим часом Путін не вирішить питання з переговорами, російська еліта його просто позбудеться.

"Буде непотрібний еліті", – Ягун розповів, скільки часу у Путіна залишилося для вирішення питання з війною

Генерал-майор СБУ Віктор Ягун оцінив внутрішньополітичні процеси, які відбуваються сьогодні у Росії. На його думку, якщо найближчими кількома місяцями, а саме до лютого, Путін не вирішить питання про проведення хоча б якихось номінальних переговорів з президентом США або з будь-яким іншим лідером Західного світу, він буде не потрібен російській еліті. Таку думку військовий експерт висловив в інтерв'ю Вадиму Герасимовичу для YouTube-каналу PolitekaOnline.

В Росії вже бували ситуації, коли до влади приходив нібито тимчасовий правитель, але у результаті він залишався правити країною надовго. Так, наприклад, було з Брежнєвим, який прийшов після повалення Хрущова.

"Я не здивуюся, якщо вискочить така фігура. Пригожин – досить цікавий персонаж. Я завжди згадую "Бандитський Петербург". Він із того середовища прийшов. І наскільки Росія готова до такого, не знаю, подивимося", – зазначив Ягун.

Нагадаємо, Віктор Ягун назвав регіони, куди РФ може завдати ядерного удару: "Буде нищівним..."

Також Віктор Ягун заявив, що битву між "телевізором" і "холодильником" у Росії завершено.

Раніше Віктор Ягун озвучив головний страх Путіна: "Якщо це станеться..."

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Виктор Ягун

Останні новини