21 жовтня 2022, 10:38

Піонтковський про побоювання диктатора та вирішальний аргумент: "Путіну оголосили, що його просто вб'ють"

Російський політолог розповів про низку страхів глави Кремля Володимира Путіна, які міцним ланцюгом утримують його від натискання "червоної кнопки".

Піонтковський про побоювання диктатора та вирішальний аргумент: "Путіну оголосили, що його просто вб'ють"

Президент Росії дуже боїться за власне життя, а також не хоче втратити все, що має. Докладно про це розповів російський політолог, який живе у США, публіцист Андрій Піонтковський.

В інтерв'ю Алесі Бацман для видання "Гордон" він висловився щодо можливості та ймовірності застосування Москвою ядерної зброї. Відео з'явилося на YouTube.

Експерт вважає такий поворот подій малоймовірним із низки причин.

По-перше, це не матиме сенсу з військової позиції та не принесе змін на фронті на користь РФ. По-друге, Путін боїться за своє життя.

"Ну, припустимо, він (Путін - ред.) знищить якесь українське місто, загинуть сотні тисяч людей. І що? Україна припинить наступ у Херсоні? Ні", – каже Піонтковський.

Але навіть не це лякає кремлівського диктатора. Вирішальний аргумент на користь відмови застосувати ядерну зброю – це бажання зберегти життя, дітей і капітали, яких його пообіцяли позбавити. Путін дуже переймається власною долею.

"Йому оголосили, що його просто вб'ють за це... Він найбагатша людина у світі, у нього маса дітей від Кабаєвої і не тільки. Усіх треба рятувати. Усіх в один бункер не перевезеш", – пояснив Піонтковський.

Декількома днями раніше голова ГУР МО України Кирило Буданов сказав, чи готовий Кремль до застосування ядерної зброї в Україні.

Нагадаємо, Піонтковський розповів про внутрішній конфлікт у РФ між радикалами та генералітетом типу Кадирова та Пригожина.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини