26 вересня 2022, 09:36

"Навчання триває рівно день", – Адагамов розкрив "тонкощі" мобілізації у РФ

Військові навчання мобілізованих у РФ тривають лише день, потім їх кидають у бій.

"Навчання триває рівно день", – Адагамов розкрив "тонкощі" мобілізації у РФ

Російський блогер Рустем Адагамов поділився цікавою інформацією про тонкощі мобілізації у Росії. Як виявилося, навчання тривають один день, після чого мобілізованих кидають у бій. На своїй сторінці у Facebook він розповів історію Тетяни Доценко із Липецька.

За її словами, до армії РФ призвали її 45-річного чоловіка Андрія Козирєва. Навчання тривали лише один день. Йому видали бронежилет і каску, після чого відправили на Донбас на лінію фронту. Загалом таких, як він, було близько тисячі людей. Ніхто з мобілізованих навіть не проходив медичну комісію.

Козирєва приписали до 237-го танкового полку рядовим. При цьому його призвали як гранатометника.

Це ще не все. Військком з Назарово (Красноярський край, РФ) зізнався, що насправді немає жодного плану щодо мобілізації та закликати можна хоч усіх чоловіків із міста та району. При цьому медкомісії нібито немає, а призовника одразу ж відправляють на навчання.

А сьогодні, 26 вересня, в Усть-Ілімську один із місцевих жителів Руслан Зинін, 1998 року народження, безробітний, вистрілив впритул у військового комісара. Усього він зробив практично впритул чотири постріли. Комісар Олександр Єлісеєв помер у кареті швидкої допомоги на шляху до лікарні.

Самого стрільця затримали. За словами очевидців, під час стрілянини він заявив, що зараз ніхто на війну не поїде, а всі розійдуться додому.

Раніше британська розвідка озвучила головні проблеми, з якими зіткнеться російське військове командування під час "часткової" мобілізації.

Нагадаємо, на думку Жданова, Путіну не допоможе мобілізація, хоча той хоче закінчити війну до 15 листопада на вигідних для нього умовах.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини