21 вересня 2022, 10:25

Геращенко про те, чому Путіна не врятує мобілізація, а на РФ чекає доля імперії 1917 року

Путін слідом за Каддафі та Мілошевичем пішов ва-банк – це агонія, упевнений радник голови МВС України Антон Геращенко.

Геращенко про те, чому Путіна не врятує мобілізація, а на РФ чекає доля імперії 1917 року

Сьогодні, 21 вересня, Путін оголосив початок часткової мобілізації у РФ. До лав ЗС РФ диктатор хоче закликати 300 тисяч військовослужбовців, щоб відправити їх на війну в Україну.

При цьому, за словами Шойгу, за 7 місяців "спецоперації" в Україні російська армія втратила лише близько 6 тисяч військовослужбовців. Дії диктатора РФ вирішив прокоментувати Антон Геращенко.

За словами радника глави МВС України, вже незабаром увесь світ спостерігатиме картину чи смерті Путіна за ґратами, чи розтерзання його натовпом. При цьому на саму РФ чекають події 1917 року: бійня, смута, громадянська війна.

Геращенко нагадав, коли цар Микола ІІ заявив про вступ імперії у війну, він не знав, що буде скинутий і розстріляний.

Після панічної втечі російської армії з-під Харкова Путін і його оточення вперше по-справжньому "поглянули у бездонну прірву".

У Кремлі чудово розуміють, що після Харківщини лінія оборони ворога тріщить усіма швами: від Куп'янська до Херсона. Залатати ці дірки не допоможуть ні "добровольці", ні в'язні.

Сьогодні Путін не знайшов іншого виходу, як терміново оголосити часткову мобілізацію, щоб кинути у "топку війни" нове "гарматне м'ясо".

Відтепер за злочинну авантюру Путіна доведеться розплачуватись сотнями тисяч життів молодих росіян.

Одночасно з цим влада Москви 20 вересня прийняла рішення спростити процедуру видачі паспорта громадянина РФ мігрантам, якщо ті укладуть контракт із ЗС РФ на один рік.

Раніше Путін відмовлявся проводити мобілізацію, оскільки, за соцопитуваннями, лише 10% жителів РФ підтримали б таку ідею.

Геращенко запитує: а чи зможуть знову мобілізовані воювати проти ЗСУ на військовій техніці 1960-1980-х років? Чи зможуть вони гідно протистояти HIMARS та іншій зброї НАТО?

Радник голови МВС України сумнівається, що мобілізований матиме велику мотивацію вмирати в Україні за ідею Путіна про відтворення СРСР.

Якщо Путін думав, що такою заявою він налякає Захід, то дарма сподівався. Геращенко не сумнівається, що основна мета мобілізації у РФ – це не перемога в Україні, а відтягнути "сумний кінець" Путіна на чолі РФ.

Нагадаємо, 21 вересня Путін заявив про готовність захищати РФ "будь-якими доступними способами, зброєю та засобами".

А також 21 вересня Путін все ж таки оголосив про часткову мобілізацію у РФ. Шойгу хоче закликати до ЗС РФ 300 тисяч військовослужбовців.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Антон Геращенко

Останні новини