16 вересня 2022, 18:27

"У РФ все дуже погано, тому Кремль так люто вимагає переговорів", – Олег Жданов

У Кремлі розуміють, що не можуть довго утримувати території України, тому затято вимагають переговорів, заявив Олег Жданов.

"У РФ все дуже погано, тому Кремль так люто вимагає переговорів", – Олег Жданов

Високопосадовці РФ все частіше закликають Київ сідати за стіл переговорів для досягнення миру. Це головний доказ того, що Москва усвідомлює відчай свого становища.

Таку думку в ефірі телеканалу Freedom висловив полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Олег Жданов.

"Ця наполегливість говорить про те, що у них справи дуже погані. Вони наполягають на переговорному процесі, тому що розуміють: чим далі, тим більше вони втрачатимуть територій, які вони окупували. Не вистачає сил і коштів, немає резервів як у техніці й озброєнні, так і в особовому складі", - розповів військовий.

Він уточнив, що масове вербування гарматного м'яса у російських в'язницях говорить саме про катастрофічні проблеми російської армії.

"Ці ув'язнені не від хорошого життя. Контрнаступ у Харківській області породив цілу хвилю, шквал відмов від участі у бойових діях. Вони навіть були змушені зупинити відправку резервів в Україну, тому що контрактники почали масово писати відмови", - повідомив Жданов.

Він вважає, що на цьому етапі Києву не можна погоджуватися на будь-які домовленості з Москвою.

"Чим голосніше вони кричать про переговори, тим правильнішим шляхом ми йдемо. Не можна розпочинати ці переговори, поки вони не виконають нашої умови: виведення російських військ на кордони 1991 року", - констатував експерт.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що, за даними Солов'я, Кремль у розпачі - у закулісних переговорах пропонує повернути Україні Донбас.

Ми також писали, що Путін просить переговорів із Зеленським, щоб обговорити "завершення спецоперації".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Олег Жданов

Останні новини