16 вересня 2022, 07:22

Наливайченко дав однозначну відповідь, як припинити війну та привести до тями Путіна: "Не варто вигадувати"

Народний депутат України Валентин Наливайченко висловився щодо того, як змусити главу Кремля визнати свою провину.

Наливайченко дав однозначну відповідь, як припинити війну та привести до тями Путіна: "Не варто вигадувати"

Ведучий "Espreso.TV" запитав Валентина Наливайченка: "Що, крім контрнаступу ВСУ, може вплинути на Путіна, щоб він визнав, що війна проти України була помилкою?" На це нардеп з упевненістю дав чітку й однозначну відповідь.

Інтерв'ю Валентина Наливайченка для "Espreso.TV" можна переглянути на каналі YouTube.

"Відповідь однозначна: повне та тотальне звільнення наших територій від російських окупантів. Тут інших варіантів навіть не варто вигадувати та будувати якісь міфологічні теорії, поради та декларації. Ні. Відповідь чітка: тільки витіснити агресора з нашої землі", - впевнено заявив український політичний діяч.

Ексглава СБУ перерахував ті сили та кошти, за допомогою яких Україна зможе наблизити момент перемоги над ворогом: "Звільнення нашої землі ЗСУ, батальйонами територіальної оборони, реальним опором на місцях на тимчасово окупованих територіях, об'єднанням усієї країни. Парламент зараз приймає багато законів і далі так працюватиме, щоб ми ставали сильнішими. Міжнародна допомога. Дозвольте згадати у прямому ефірі, що остання зустріч антипутинської коаліції "Рамштайн" зібралася та прийняла важливе рішення дати зброю Україні тепер уже для наступу та звільнення наших земель".


Раніше Наливайченко назвав головний страх Лукашенка, озвучивши цілі "навчання" білоруської армії на кордоні з Україною.

Нагадаємо, Наливайченко прокоментував "останнє американське попередження" Росії у вигляді HIMARS.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини