6 вересня 2022, 11:30

""Спецоперація" зупинилася", – Борис Тізенгаузен розповів, на що розраховує Путін

Російські війська опинилися у плачевному становищі, "спецоперація" зупинилася, тому Путін планує взяти гору за допомогою газового шантажу, вважає політичний експерт Борис Тізенгаузен.

""Спецоперація" зупинилася", – Борис Тізенгаузен розповів, на що розраховує Путін

Політолог і політтехнолог Борис Тізенгаузен оцінив військову обстановку у Херсонській області на цей момент. За його словами, ЗСУ активно завдають ударів по мостах, внаслідок чого практично всі мости на Херсонщині зруйновані. Завдяки цьому окупанти вже не можуть перекидати багато боєприпасів і техніки. Вони роблять це через поромні переправи, де проходять одиниці техніки, але й там українська армія завдає ударів. Про це експерт розповів в інтерв'ю Вадиму Герасимовичу для YouTube-каналу PolitekaOnline.

"Ситуація досить плачевна для ЗС РФ. Їм потрібно або міняти тактику, або, як то кажуть, фіксувати те, що вже "відхопили", та намагатися швидко провести референдуми", - зазначив Тізенгаузен.

Також він нагадав, що псевдореферендуми, які мали відбутися 11 вересня, перенесли на 4 листопада.

На думку політтехнолога, здобути швидку військову перемогу хоча б на одному з напрямків Путін уже не зможе, тож, швидше за все, він розраховує на газовий шантаж. Саме за допомогою нафтогазового підкупу президент Росії хоче посадити Україну за стіл переговорів, але все це, звичайно, неможливо, тому що Володимир Зеленський на це не піде, переконаний Тізенгаузен.

Раніше ми повідомляли, що артилерія ЗСУ б'є точно у ціль: окупанти виклали у Мережу відео, зізнавшись, що дивом уціліли.

Нагадаємо, Борис Тізенгаузен розповів, коли Україні дозволять завдавати ударів по військових об'єктах Білорусі: "Лукашенко не може не розуміти".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини