5 вересня 2022, 11:48

”Ворог готує ілюзію масованого наступу в Україні на трьох напрямках”, – Жданов

З Ростова, Таганрога та Бреста росіяни готують ілюзію масованого наступу в Україні.

”Ворог готує ілюзію масованого наступу в Україні на трьох напрямках”, – Жданов

Напередодні військовий експерт Олег Жданов озвучив три можливі напрямки, звідки РФ може створити ілюзію масованого наступу. Це територія РФ і Білорусі.

В інтерв'ю ресурсу "Фейгін. Live" експерт заявив, що Москва все ще не відмовилася від планів втягнути у війну проти України й білорусів.

Останнім часом окупанти завезли багато військової техніки до районів Бреста, Ростова та Таганрога. На ці ж напрямки було перекинуто резервні війська з 3-го армійського корпусу, який раніше "прикривав" столицю РФ.

За словами Жданов, цей корпус буде поділено на три рівні частини. Усього там близько 10 тисяч людей. Спочатку його формували на базі танкової армії, яка нібито мала "прикривати" Москву.

Частину своїх військ і техніки РФ продовжує перекидати з Криму. У Генштабі ЗСУ впевнені, що Москва продовжує зміцнювати свої позиції на Запорізькому та Донецькому напрямках.

За словами Жданова, на Запорізькому напрямку ворог битиме у районі Оріхова та Запоріжжя; на Донбасі – Авдіївка, Сіверськ і Бахмут. На українсько-білоруському кордоні ворог може кинути на розвідку боєм одну БТГ.

Наразі на територію Білорусі поставляється військова техніка без розпізнавальних знаків. Однак ближче до наступу Путін може наказати - намалювати символіку Міноборони РБ. У такий спосіб Путін спробує втягнути Лукашенка у війну. Але не виключено, що все залишиться на своїх місцях.

У районі кордону з Житомирщиною та Волинню російські та білоруські війська відпрацьовують навчання. Не виключено, що від "репетиції" ворог може перейти до конкретних дій.

Раніше ми повідомляли, що журналіст "Цимбалюк назвав прізвища трьох генералів, яких було звільнено зі своїх посад через провал "спецоперації" по Україні, а також ще одного топ-генерала, ліквідованого в Україні навесні 2022 року.

Нагадаємо, українські захисники виклали у Мережу кадри з розгромленої позиції ворога на Херсонщині. На них можна побачити знищені бліндажі та трофейну БМП.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Олег Жданов

Останні новини