31 серпня 2022, 12:18

Бої за Херсон – це не контрнаступ: Світан назвав шість реальних напрямків для ЗСУ

На сьогоднішній день в Україні є цілих 6 ділянок фронту, звідки може початися реальний контрнаступ ЗСУ на окупантів.

Бої за Херсон – це не контрнаступ: Світан назвав шість реальних напрямків для ЗСУ

Військовий експерт і колишній льотчик Роман Світан упевнений, що на Херсонському напрямку українські захисники можуть хоч щодня "переламувати ворога", а от справжній контрнаступ буде зовсім в іншому місці.

В інтерв'ю журналістці Юлії Латиніній військовий експерт заявив, що на сьогоднішній день на фронті є цілих 6 ділянок, звідки ЗСУ можуть перейти у контрнаступ на ворога.

Світан заявив, що напрямок головного удару ЗСУ – це не Херсон. На цій ділянці фронту ЗСУ можуть хоч щодня обстрілювати росіян до останнього солдата, або поки вони не втечуть з поля бою.

Залужний без проблем зможе знищити все південне угруповання противника. Для цього навіть не потрібно переходити у контрнаступ. А реальне місце наступу не там. Це і сам Харків, де необхідно відсунути російські війська до самого кордону або за 40 км від міста. Можна йти і на Куп'янськ, щоб відрізати від постачання угруповання ворога на Ізюмському напрямку. Ще можна просто йти у контрнаступ прямо на сам Ізюм. Також висока реальність розпочати наступ і на Донецьк із півдня.

Непогані плацдарми є у районі Волновахи, а також Гуляйполя.

29 серпня ЗСУ почали масовано обстрілювати ворога на Херсонщині. Вони продовжуються і донині. Українські артилеристи знищили багато військової техніки, склади із боєприпасами, а також живу силу.

Раніше ми повідомляли, що 29 серпня "мобік" зі 109-го "полку ДНР" заявив про прорив ЗСУ першої лінії оборони ворога на Херсонському напрямку.

Нагадаємо, 30 серпня у результаті боїв на Південнобузькому напрямку українські захисники відправили на концерт до Кобзона 117 окупантів.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини