26 серпня 2022, 13:22

Насамперед Кримський міст: Жданов розповів, як ЗСУ звільнятимуть півострів від армії РФ

Повноцінна військова операція зі звільнення Криму розпочнеться зі знищення Кримського мосту, упевнений Олег Жданов.

Насамперед Кримський міст: Жданов розповів, як ЗСУ звільнятимуть півострів від армії РФ

Ключовим етапом воєнної операції з деокупації Криму буде знищення Кримського мосту.

Про це в інтерв'ю російському блогеру Марку Фейгіну на YouTube розповів полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Олег Жданов.

За його словами, Україна не штурмуватиме міста та села на півострові, як це робить російська армія. Найімовірніше, ЗСУ застосують нинішню тактику дистанційного знищення ворога. Мета – повна демілітаризація Криму.

"Знищується Кримський міст. А далі йде планомірне знищення військових об'єктів... Нанесення вогневих ударів по військовій інфраструктурі: складів із боєприпасами, паливом. І тоді півострів перетворюється на демілітаризовану зону", - повідомив Жданов.

Він зазначив, що процес демілітаризації вже запущено. Після "бавовни" на півострові російське військове командування терміново перенесло завантаження ракет "Калібр" на російські військові кораблі із Севастополя до Новоросійська.

Жданов попередив, що військова операція з деокупації Криму може розпочатися навіть без визволення Правобережжя. ЗСУ можуть підійти до півострова вздовж річки Дніпро.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що жителі Криму чекають на ВСУ: джерела розповідають про процеси протверезіння, що почалися, на півострові.

Ми також писали, що Гордон закликав росіян "валити" з Криму: "Українська влада незабаром настане".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Олег Жданов

Останні новини