13 серпня 2022, 10:12

Арестович назвав подію, після якої на Заході відпали всі сумніви у поразці РФ: "Вирішене питання"

Поразка путінської Росії у війні, розв'язаній проти України, вже вирішене питання, яке не викликає сумнівів на Заході, упевнений Олексій Арестович.

Арестович назвав подію, після якої на Заході відпали всі сумніви у поразці РФ: "Вирішене питання"

Війну Росії проти України вже програно. Захід ухвалив остаточне рішення: покінчити з путінським режимом.

З такою заявою виступив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу "Фейгін LIVE" увечері 12 серпня.

"Відмови від курсу не буде ні за яких обставин. І ми планово винесемо звідси російську армію вперед ногами. Планово. Це вирішене питання. Просто займає якийсь час ця рутина. На тактично-оперативному рівні ще будуть бої, несподіванки та неприємності, але стратегічно все давно вже вирішено", – розповів Арестович.

Він уточнив, що зараз еліта Заходу активно обговорює три питання: відновлення повоєнної України, побудова нової системи європейської безпеки, а також майбутня поразка РФ та загибель режиму диктатора Володимира Путіна.

"Сумнівів, що все закінчиться поразкою РФ, вже ні у кого немає. Це закрите питання. Воно було відкрите ще два місяці тому. Воно перестало бути таким, коли (російські війська - ред.) взяли Сєвєродонецьк і Лисичанськ. Усі хотіли подивитися дуже сильно на подальший розмах наступу. Подивились. Зрозуміли, що вже можна не хвилюватися зовсім. У Путіна немає засобів запуску цієї війни за іншим сценарієм, крім сценарію військової та політичної поразки путінської Росії в Україні та у цілому у світі. Ні. Їм нікуди подітися", – констатував представник ОП.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що, за даними Арестовича, Росія вирішила вторгнутися до України у липні 2005 року.

Ми також писали, що Арестович озвучив найгірший сценарій розвитку війни для України.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини