8 серпня 2022, 10:36

"Він розшибе своє чоло", – правозахисниця Романова пояснила, чому Путіну доведеться відповісти за всі свої злочини

Ольга Романова впевнена, що саме Україна буде стіною, якою Володимир Путін нарешті "розб'є своє чоло".

"Він розшибе своє чоло", – правозахисниця Романова пояснила, чому Путіну доведеться відповісти за всі свої злочини

Російська журналістка та правозахисниця Ольга Романова висловила впевненість у тому, що Росія програє у війні проти України. "Україна – це стіна, якою він (Путін – ред.) розшибе своє чоло. Я у цьому не сумніваюся ні на одну секунду. Весь світ бачить, що Україна не здасться, а якщо Україна не здасться, значить Путін програє. Це все неминуче", - заявила експерт в інтерв'ю Наталці Влащенко, яке можна переглянути на YouTube-каналі "Власть&Влащенко".

Також під час розмови правозахисниця зазначила, що всі російські ліберали не відчувають, що таке свобода. Вона зізналася, що не раз спостерігала за виборами у Німеччині, але при цьому жодного разу не зазнала електорального почуття. "У мене його немає, – сказала Романова. – Як усе це (вибори – ред.) влаштовано, я й сама можу німцям розповісти. Я знаю весь механізм. Я лібералка, але у мене немає почуття свободи у серці, бо у нас у країні ніколи не було вільних виборів. Ніколи. Ні за Єльцина, ні до Єльцина і, тим більше, за Путіна. Ми просто не знаємо, що це таке. Тільки теоретично".

Потім журналістка наголосила, що має пройти як мінімум два покоління для того, щоб росіяни забули про рабство, адже недаремно Мойсей водив народ пустелею протягом 40 років. Перш ніж почати будувати нову країну та новий етнос із самих себе, має пройти два покоління.

Раніше правозахисник Володимир Осєчкін пророкував великий переділ у Кремлі: "Яка група впливу переможе – велике питання".

Також ми повідомляли, що правозахисник Ілля Новіков пояснив, як "заварушка" на Далекому Сході допоможе Україні перемогти у війні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини