27 липня 2022, 08:15

“Перший день агресії проти Казахстану буде останнім днем для РФ”, – Шураєв

Казахстан захищатиметься від РФ так само, як і Україна, упевнений казахстанський бізнесмен та ексжурналіст Арман Шураєв.

50-річний казахстанський бізнесмен та ексжурналіст Арман Шураєв заявив, що перший же день російської агресії проти Казахстану буде останнім днем для РФ.

Вчора, 26 липня, громадський діяч дав ексклюзивне інтерв'ю ресурсу "Гордон".

У ньому він розповів, що чекає на російську армію, якщо Путін віддасть наказ про вторгнення у Казахстан.

Він нагадав, що сухопутний кордон між РФ і Казахстаном становить 7,5 тисячі км. Вторгнутися у країну РФ зможе лише з півночі, та саме там російські спецслужби можуть приготувати якісь провокації.

Однак у разі вторгнення казахи готові битися за свою країну. Сам Шураєв має трьох синів, і він готовий разом з ними померти за свободу своєї країни. І таких патріотів, як він і його родина, у Казахстані дуже багато.

Також бізнесмен повідомив, що Казахстан має дуже багато союзників, особливо серед мусульманських країн. Він згадав і турків, і узбеків, і киргизів, і навіть азербайджанців.

У самій РФ не всі народи підтримуватимуть вторгнення до Казахстану. На акції протестів точно вийдуть татари та башкири.

Не підуть проти казахів і чеченці, упевнений Шураєв, адже саме казахи у 1944 році допомогли чеченцям, яких насильно виселив Сталін із їхньої території. На той час Казахстан і Киргизстан прийняли у себе від 500 до 650 тисяч чеченців.

Війна проти Казахстану стане останнім днем існування самої РФ, оскільки у країні розпочнеться "розвал і бродіння".

Раніше "вагнерівці" відкрито заявили, що одразу ж після України вони готові йти війною проти казахів і прибалтів.

Нагадаємо, на тлі вторгнення російської армії в Україну уряд Казахстану терміново виділив на оборону додаткові 918 млн доларів.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Останні новини