23 липня 2022, 13:48

Обстріл Одеси став плювком Путіна в обличчя Генсеку ООН і Ердогану – МЗС України

Не минуло й доби після підписання у Стамбулі договору між ООН, Туреччиною та РФ, як країна-агресор жорстко порушила умови.

Обстріл Одеси став плювком Путіна в обличчя Генсеку ООН і Ердогану – МЗС України

Вчора з Росією домовилися про вивезення зерна з порту Одеси, а сьогодні вона завдала по цьому порту ракетного удару. Будь-які угоди з РФ не коштують і ламаного гроша. Черговим підтвердженням цього відомого факту є атака на стратегічну гавань в Одесі, звідки планувалося безпечно вивезти зерно.

Про дії окупантів висловився речник українського МЗС Олег Ніколенко.

"Російська ракета (по одеському порту - ред.) - це плювок Путіна в обличчя Генсеку ООН Гутеррешу та президенту Туреччини Ердогану", - написав він у Facebook.

Цим ударом Росія перекреслила домовленості та свої обіцянки. Ніколенко закликав Туреччину вплинути на Москву та проконтролювати виконання нею зобов'язань у рамках безпечного функціонування "зеленого коридору" для вивезення зернових.

"Керівництво Росії - це божевільні та недоговороспроможні виродки, які показують усьому світу, що немає сенсу навіть витрачати час на будь-які розмови з ними", - прокоментував обстріл Одеси Денис Казанський.

Раніше з'явилися кадри повітряного бою над Одесою, яку окупанти обстріляли ракетами. Метою армії РФ був порт.

Напередодні Україна, РФ, Туреччина й ООН підписали договір про "зерновий коридор".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Останні новини