28 червня 2022, 10:56

"Події останніх днів говорять про істерику й агонію Путіна", – Піонтковський

На думку Піонтковського, останні дії Росії щодо обстрілів України свідчать про істерику й агонію Путіна.

"Події останніх днів говорять про істерику й агонію Путіна", – Піонтковський

Серія ракетних ударів по багатоповерхівці у Києві та торговому центрі у Кременчуці є свідченням істерики та агонії глави Кремля Путіна. Про це заявив російський політолог, експерт Гудзонського інституту (США) Андрій Піонтковський.

На своїй сторінці у соціальній мережі Twitter він зазначив, що Путін усвідомив провал спроби схилити до капітуляції на російських умовах українського президента Володимира Зеленського. Більше того, Захід виробив загальну стратегію дій щодо путінського режиму.

"Все, що відбувається в останні дні та години, свідчить про істерику й агонію Путіна, який усвідомив після провалу місії Макрона до Києва, що Захід з ним визначився. Він зважений і знайдений дуже легким", - зазначив експерт.

Інформаційні агенції нагадують, протягом двох останніх днів Росія перейшла у режим активного терору та завдала серії ракетних ударів по цивільній інфраструктурі в Україні. Напередодні у понеділок РФ завдала удару по торговому центру у Кременчуці у розпал дня, що спричинило велику кількість жертв серед мирного населення.

Використана Піонтковським щодо Путіна фраза "зважений і знайдений дуже легким" є посиланням на переклад біблійних слів про падіння Вавилону та використовується як характеристика людини з невиправдано високою гординею.

Раніше ми повідомляли, що удар по ТЦ у Кременчуці - це "ракетна Буча", яка спричинить чергові зміни у війні.

Нагадаємо, по Кременчуку було завдано ударів ракетами "Х-22", які випустив бомбардувальник "Ту-22" з Калузької області.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини