16 червня 2022, 09:37

Олександр Роднянський назвав грандіозну історичну подію, яка відбувається прямо зараз

Продюсер Олександр Роднянський пояснив, як називатимуть майбутні історики період із 1991 по 2022 роки.

Олександр Роднянський назвав грандіозну історичну подію, яка відбувається прямо зараз

Українсько-російський продюсер, співзасновник і колишній власник телеканалу "1+1" Олександр Роднянський упевнений у тому, що прямо на наших очах проходить завершальна стадія розпаду Радянського Союзу. Про це діяч культури заявив в інтерв'ю Дмитру Гордону, яке можна переглянути на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

У ході бесіди продюсер висловив думку, яка останнім часом звучить із вуст багатьох експертів. "На мою думку, ми маємо реальний процес розпаду імперії", – зазначив Роднянський. Потім він запропонував уявити, як саме дивитимуться на ці події наші онуки та правнуки через 100 років.

"Сьогодні Перша і Друга світові війни здаються однією. Це вже одна війна. Вона почалася у 1914 році та закінчилася у 1945-му. Просто була перерва, - пояснив ексвласник телеканалу. - Так само відома столітня війна Англії та Франції. Там насправді було п'ять походів з 20-річними перервами. Ось так само буде вважатися, що розпад Радянського Союзу тривав з 1991-го по 2022-й (або скільки там триватиме ця клята війна). Ми живемо з вами за часів розпаду імперії".

Потім Роднянський наголосив, що у 1991 році всі рано раділи, що розпад СРСР стався нібито безкровно. На його думку, тоді ще не встигли розібратися в усьому, а реваншисти ще не підготувалися.

Раніше Олександр Роднянський пояснив, чому після звірств у Бучі вже не можна говорити всерйоз про російську культуру.

Нагадаємо, Олександр Роднянський спростував міф про нелюдяність і байдужість усіх росіян: "Не треба вірити ботам у соцмережах".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини