14 червня 2022, 13:57

Піонтковський назвав 2 ключові країни, які допоможуть Україні зупинити Путіна

Якщо нинішню ситуацію з постачанням зброї переломити не вдасться, Україні необхідно укласти військовий союз із Польщею та Великою Британією, заявив експерт.

Піонтковський назвав 2 ключові країни, які допоможуть Україні зупинити Путіна

Найближчої середи у столиці Бельгії у штаб-квартирі НАТО буде організовано зустріч Контактної групи міністрів оборони під головуванням міністра оборони США Ллойда Остіна, на якій можуть бути прийняті необхідні Україні рішення щодо постачання важких озброєнь у необхідних Києву обсягах.

Якщо нинішню ситуацію з постачанням зброї переламати не вдасться, Україні необхідно укласти військовий союз із Польщею та Великою Британією.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter заявив російський політолог, експерт Гудзонського інституту (США) Андрій Піонтковський, який проживає у Вашингтоні. На його думку, Україна, Польща та Великобританія здатні завдати військової поразки главі Кремля Путіну.

"Якщо Austin у середу не переверне у Рамштайні Землю та Небо, необхідний військовий союз України, Польщі, Великобританії. Ці три держави цілком здатні поставити гопника на місце", - заявив Піонтковський.

Зазначимо, що з 2016 року Піонтковський проживає на території Сполучених Штатів. Він був змушений залишити Росію після кількох років активної критики путінського режиму та низки спроб влади посадити його за статтею "Екстремізм".

Раніше Подоляк назвав зброю, яка дозволить ЗСУ звільнити всю територію України. Київ потребує паритету важкого озброєння з РФ, наголосив радник глави Офісу президента.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини