13 червня 2022, 07:50

Політолог Фесенко назвав умову, яка збільшить шанси на вступ України до НАТО

Український політолог Володимир Фесенко відповів на хвилюючі багатьох питання про те, чому Україну не поспішають приймати до ЄС і НАТО.

Політолог Фесенко назвав умову, яка збільшить шанси на вступ України до НАТО

Ведуча "24 каналу" вирішила почути думку Володимира Фесенка з такого питання: "Нам так боляче на це дивитися, коли ми прагнули, цього йшли, на нас напали, ми відвойовуємо власні кордони, і у цей момент НАТО каже: "Зачекайте. У нас тут Фінляндія та Швеція"".

Глава Центру прикладних політичних досліджень "Пента" пояснив, що факт швидкого вступу Фінляндії та Швеції до НАТО можна назвати не дуже гарною новиною, бо їх приймають швидко, а нас не поспішають.

Інтерв'ю Володимира Фесенка для "24 каналу" можна переглянути на YouTube.

"Є і хороша новина. Про це нам кажуть американські дипломати. Сам факт, якщо це станеться, швидкого прийому Фінляндії та Швеції до НАТО може бути позитивним прецедентом, прецедентом на майбутнє", - загадково посміхаючись, повідомив телеглядачам цікаву новину політолог.

Після цього з вуст Володимира Фесенка прозвучала головна умова, яка помітно збільшить шанси на вступ України до НАТО: "Якщо нам вдасться виграти війну, вигнати окупантів із нашої землі, тоді виникне шанс вступити до НАТО. Ставлення до нас буде зовсім інше. Говорити, що у нас не та армія, яка не відповідає стандартам (слухайте, ну) буде дуже складно. І хто таке зможе сказати? Армія у нас краща, ніж у більшості країн НАТО, не рахуючи США, Великобританію. Ми на полі бою це продемонстрували".


Раніше Володимир Фесенко назвав ознаки, що свідчать про руйнування путінського режиму.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Владимир Фесенко

Останні новини