10 червня 2022, 17:22

'"Путін вже покійник", – Латиніна вказала на ознаки можливої смертельної хвороби у глави РФ

Судячи з останніх даних, у диктатора РФ Володимира Путіна справді серйозні проблеми зі здоров'ям, вважає Юлія Латиніна.

'"Путін вже покійник", – Латиніна вказала на ознаки можливої смертельної хвороби у глави РФ

Західні ЗМІ все частіше зливають інформацію про нібито смертельне захворювання диктатора РФ Володимира Путіна. Називаються різні симптоми та діагнози. І це дуже чудовий момент.

Нашумілу історію прокоментувала в ефірі "Україна 24" російська журналіст і письменник Юлія Латиніна.

"У західному суспільстві є велика потреба такої інформації. Є гігантський зуб на Путіна. Ця людина сприймається буквально як Гітлер… Це інформаційна війна. І це показує, що з політичного погляду Путін у західному світі – покійник… Можливо, це навіть важливіше за його фізичний стан", - заявила Латиніна.

Вона зазначила, що, згідно з чутками, у Путіна сталося різке погіршення здоров'я у 2019-2020 роках. Про це говорили всі, хто був допущений у бункер до диктатора.

"Ми всі бачили, на якій гігантській дистанції тримали від Путіна людей. Це може бути наслідком ослабленого імунітету, яке виникає за деяких видів раку, вірніше, при терапії від раку", - повідомила журналіст РФ.

За її словами, 10-метрові столи між Путіним і його співрозмовниками, 2-тижневі карантини для відвідувачів бункера й обов'язкове складання ними аналізів є свідченням, що у диктатора справді можуть бути серйозні проблеми зі здоров'ям.

Останнім часом з'явилися масові чутки про те, що у Путіна асцит – скупчення рідини у черевній порожнині. Латиніна наголосила, що це симптом занедбаної онкології.

"Як таке можливо у людини, яка фанатично стежить за станом свого здоров'я?" - запитала журналіст. Вона висловила припущення, що диктатора могли дезінформувати на ту тему так само, як дезінформували про стан російської армії.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що у російського диктатора Володимира Путіна три тяжкі хвороби, зокрема онкологія, запевняє Валерій Соловей.

Крім того, близьке оточення російського диктатора Володимира Путіна впевнене, що він тяжко хворий.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юлия Латынина

Останні новини