7 червня 2022, 11:01

"Опинилися на висоті", – Кох розповів, яке майбутнє чекає на Україну після війни з Росією

Російський опозиціонер розповів журналістам, яке майбутнє чекає на Україну після закінчення війни з Росією.

"Опинилися на висоті", – Кох розповів, яке майбутнє чекає на Україну після війни з Росією

На Україну чекає прекрасне майбутнє, оскільки після війни з Росією країна дуже швидко інтегрується із Заходом. Про це в інтерв'ю журналістам "Радіо Свобода" розповів колишній заступник голови уряду РФ, а нині затятий критик путінського режиму й опозиціонер Альфред Кох.

Фрагмент відео інтерв'ю опубліковано на YouTube-каналі видання.

У відповідь на запитання журналіста про майбутнє України політик наголосив, що щиро співпереживає українцям і бажає досягнення поставлених у війні цілей, включаючи деокупацію захопленого ще у 2014 році Криму.

Кох наголосив, що навіть якщо українська армія частково звільнить захоплені території, Київ досить швидко розпочне глибоку інтеграцію з Європою та підніме рівень життя у країні.

За його словами, українці продемонстрували свої сильні якості та хоробро справляються з викликами під час нападу на країну російської армії.

"Ой, за Україну не переживайте: в Україні все буде добре. Я дуже бажаю того, щоб вони досягли тих військових цілей, які вони ставлять, тобто звільнили свої території, включаючи Крим. Але навіть якщо це станеться частково, то частина України, що залишилася, звичайно ж, досить швидко інтегрується у Захід і на неї чекає хороше життя. Гарна історія, мені подобається. Українці, звісно, молодці: вони опинилися на висоті тих завдань, які перед ними історія поставила", – заявив він.

Раніше Кох наголосив, що санкції проти Росії працюють. У квітні ще до запровадження ембарго зафіксовано падіння нафтогазових доходів Росії на 18%. Це дуже багато, запевнив він.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Альфред Кох

Останні новини