4 червня 2022, 12:48

Олександр Невзоров розповів, чи можливий трибунал для Володимира Путіна

Олександр Невзоров припустив, що існує дуже багато варіантів ліквідації російського диктатора, проте нікому не дано знати, як все станеться насправді.

Олександр Невзоров розповів, чи можливий трибунал для Володимира Путіна

Російський опозиційний журналіст Олександр Невзоров, який нещодавно набув українського громадянства, відповів на злободенне питання щодо долі Володимира Путіна. Під час інтерв'ю Володимир Полуєв запитав співрозмовника, чи можливий міжнародний трибунал, який притягне до відповідальності лідера РФ за наказ розпочати агресію проти України, а також його оточення та російських військовослужбовців, які виконували злочинні накази, мучили та вбивали людей в українських містах.

Журналіст видав несподівану відповідь: "Слухайте, та до чого тут трибунал? У Кримінальному кодексі РФ є стаття під назвою "Планування, підготовка, розв'язування або ведення агресивної війни". Це стаття, під яку Путін підпадає у чистому вигляді, а також підпадають усі ті, хто цій війні потурав, хто її розпалював, підтримував, обожнював і оголошував істинним діянням. За словами експерта, всі ті, хто промовчали, зробили це виключно з боягузтва, а не з якихось глибинних міркувань.

Ведучий не зовсім задовольнився відповіддю, тому звернувся до Невзорова з такими словами: "Ви кажете про російське законодавство, але, чесно кажучи, виникають моторошні сумніви, що у російському суді Путін та його оточення будуть притягнуті до якоїсь відповідальності, тому я повторю питання : міжнародний трибунал можливий чи ні?"

"Ви знаєте, все можливо", – одразу ж зазначив російський журналіст. Потім він припустив, що, можливо, у блакитному вертольоті нарешті прилетять "морські котики" і завдадуть Путіну візиту ввічливості, як колись бен Ладену. Але, можливо, здійсниться інший сценарій – якась бетонобійна антибункерна ракета потрапить прямо у вентиляційний отвір.

"Може бути багато будь-яких варіантів й історій. Може бути, і трибунал. Може бути все, – підкреслив Олександр Невзоров. – Давайте не будемо тут загадувати, тому що точна відповідь неможлива, а я звик мати справу тільки з точними та дуже конкретними категоріями. Я не літератор і не фантазер. Я дослідник і звик довіряти тільки точним, зрозумілим цифрам і результатам експериментів".

Раніше ми повідомляли, що Олександр Невзоров і його дружина отримали громадянство України.

Нагадаємо, Олександр Невзоров прокоментував погрози Держдуми Росії викрасти одного із міністрів країни-члена НАТО.

Також Олександр Невзоров висміяв Володимира Путіна, запропонувавши йому єдино правильний спосіб для "порятунку особи".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини