31 травня 2022, 19:22

ЗСУ готують грандіозну пастку армії Путіна у Сєвєродонецьку – угруповання буде перемолоте

Захоплення Сєверодонецька, швидше за все, обернеться одним із найбільших розгромів армії РФ в Україні, вважає Юлія Латиніна.

ЗСУ готують грандіозну пастку армії Путіна у Сєвєродонецьку – угруповання буде перемолоте

Російська армія повільно та дуже важко просувається у Сєвєродонецьку. З високою ймовірністю їм дадуть взяти місто. І тоді грандіозна пастка захлопнеться.

Про це у своєму блозі на Twitter написала відома російська журналіст Юлія Латиніна.

Росія перекинула всі боєздатні сили на Сєвєродонецьке спрямування. Колосальна кількість російських солдатів сконцентрована під містом, вони намагаються взяти його штурмом. Швидше за все, ЗСУ відступлять, віддавши Сєвєродонецьку ворогові. Проте замість перемоги на армію Росії там очікують концентровані "Чорнобаївка" та "Білогорівка".

Латиніна звернула увагу на те, що ЗСУ перекинули у цей район п'ять дивізіонів НАТОвських гаубиць М777, отриманих із США та Канади, тобто готують нищівний розгром противника.

"Сєвєродонецьк віддадуть, але при цьому тепер, коли під Лисичанськ заїхало 5 дивізіонів 777х, буде перемолото стільки російських військ, що Піррову перемогу відтепер перейменують на "Сєвєродонецьку перемогу". Не залишає відчуття, що так ЗСУ і планували", - написала журналіст.

Раніше Гайдай відповів тиктокерам Кадирова, які збрехали про взяття Сєверодонецька: "Скажіть краще, де ваші ротні".

Ми також писали, що, на думку російського військового експерта Яна Матвєєва, ЗСУ зможуть відбити наступ ЗС РФ без втрати Сєвєродонецька.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юлия Латынина

Останні новини