30 травня 2022, 16:26

Опозиціонер Сидельников назвав особу, яка "одним натисканням кнопки" може зупинити Росію

Політичний емігрант Андрій Сидельников у своєму інтерв'ю на українському телебаченні відкрито сказав, хто може зупинити Путіна.

Опозиціонер Сидельников назвав особу, яка "одним натисканням кнопки" може зупинити Росію

На питання ведучих каналу "Україна 24", які поцікавилися у російського опозиціонера Андрія Сидельникова, чи можливі бунти серед мобілізованих з невизнаних "ДРН" і "ЛНР", лідер громадського руху "Говоріть голосніше" дав несподівану відповідь, називаючи речі своїми іменами.

Інтерв'ю російського опозиціонера Андрія Сидельникова для каналу "Україна 24" можна подивитися на YouTube.

Спочатку російський гість запевнив, що жодних масових бунтів не буде, хіба що поодинокі випадки: "Я б не став про них вести мову, а ось те, що відмовляються в Росії та намагаються уникнути служби люди, і ми бачимо, якісь партизанські дії , коли військкомати якось спалахують і самозаймаються, то у них вибухи десь відбуваються. Це ось початок партизанської війни у Росії, і воно призведе до громадянської великої війни, але це буде потім, коли закінчиться війна в Україні".

Потім представник російського опозиційного руху впевнено заявив, що військові дії в Україні закінчаться швидко, спростовуючи думку багатьох експертів, після чого Андрій Сидельников назвав умови, за яких війна в Україні закінчиться швидше: "Вона може закінчитися за тиждень, а через місяць Путін повинен підписати капітуляцію. І це залежить тільки від однієї людини у світі: я маю на увазі президента США Джо Байдена".

Далі російський політемігрант пояснив вищезазначене: "Необхідно Росію відключити від Інтернету. Усі комунікаційні пристрої вимкнути. Це робиться одним натисканням кнопки. Потрібна просто політична воля".


Раніше російська опозиціонерка Курносова розкрила справжні плани глави Кремля щодо захоплення України.

Нагадаємо, опозиціонер Гудков озвучив "реальний варіант повалення путінського режиму", пояснивши, що без цього "наступна війна неминуча".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини