26 травня 2022, 19:52

Євген Кисельов відповів на запитання, чи піде Україна на поступки Росії

Євген Кисельов, спираючись на соціологічне опитування, висловив упевненість у тому, що Україна не погодиться піти на компроміс із РФ.

Євген Кисельов відповів на запитання, чи піде Україна на поступки Росії

Журналіст і політичний оглядач Євген Кисельов вважає, що ні український уряд, ні українське суспільство не готові йти на поступки Росії, навіть якщо це означатиме продовження військових дій. Про це експерт сказав в інтерв'ю Ганні Степанець, опубліковане на YouTube-каналі "Україна 24".

"Усі ці історії про те, що Путін міг би зупинити війну, окопатися та розпочати переговори, наштовхуються на дуже просту річ: Україна (не тільки президент Зеленський, а й усе українське суспільство) явно не готова до якихось серйозних поступок", – заявив Кисельов.

Потім він додав, що нещодавно Київський міжнародний інститут соціології провів опитування громадської думки, яке показало: 82% опитаних громадян виключають будь-які компроміси на можливих переговорах про перемир'я з Росією.

"Абсолютна більшість українського суспільства не піде на це, – зазначив журналіст, – тому всі спроби міркувати про те, що можна знайти якийсь спосіб допомогти Путіну зберегти обличчя, насправді далекі від реальності".

Раніше Євген Кисельов озвучив нестандартне рішення, за допомогою якого можна послабити путінський режим.

Також Євген Кисельов зазначив, що Захід не дозволить Путіну перейти "червоні лінії".

Ще трохи раніше Євген Кисельов заявив, що Путін, швидше за все, засумнівався у стані ядерної зброї Росії.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини