21 травня 2022, 18:43

Полозов озвучив "єдиний шлях збереження влади" чинного режиму у Росії

Російський правозахисник Микола Полозов відповів на запитання українських журналістів, не підбираючи гарних слів.

Полозов озвучив "єдиний шлях збереження влади" чинного режиму у Росії

Відомий російський адвокат Микола Полозов знову став гостем на українському телебаченні. У ролі експерта його запросили до програми "Гроші".

Подивитися інтерв'ю Миколи Полозова для українського телебачення можна на каналі YouTube.

Телеведучий вирішив дізнатися про думку російського юриста з приводу того, на що буде готовий піти Путін заради збереження власної особи. На це знаменитий адвокат сказав так: "У цьому випадку треба розуміти, що головна мета Путіна - це збереження влади, навіть не стільки Путіна, як аватара цієї системи, як самої системи, що складається в основному з представників спецслужб, які обіймають найвищі пости".

Потім Микола Полозов більш детально пояснив своє бачення ситуації: "У цьому випадку я не виключаю, що в якийсь момент буде форсована вимога проведення переговорів з урахуванням статус-кво з уже тимчасово окупованими територіями".

Потім з вуст російського правозахисника прозвучав найгірший із можливих для Путіна сценаріїв у війні: "Якщо йому це не вдасться, коли українська армія виб'є за межі України російські війська, то єдиний шлях збереження влади нинішнього режиму - це відгородження від усього світу з"алізною завісою" та проведення масових репресій щодо всіх незгодних із курсом Кремля".


Раніше правознавець Полозов озвучив правила обміну захисників "Азовсталі" на російських військовополонених.

Також правознавець Полозов назвав території, які першими намагатимуться відокремитися від РФ.

Нагадаємо, правознавець Полозов розповів, коли повідомлять росіян, що "Путіна не існує".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Сеть

Останні новини