21 травня 2022, 17:05

Ходорковський розкрив російським солдатам справжні цілі глави Кремля: "Путін веде війну не заради Росії"

Російський політичний діяч Михайло Ходорковський записав звернення до російських солдатів, розкривши правду про цілі Путіна.

Ходорковський розкрив російським солдатам справжні цілі глави Кремля: "Путін веде війну не заради Росії"

У Мережі з'явилося відеозвернення Михайла Ходорковського до військових РФ, в якому він відкрито заявив про те, що президент Росії затіяв війну заради себе. Свою публікацію опозиціонер підписав так: "Путін веде війну не заради Росії".

Послухати звернення Михайла Ходорковського можна на його сторінці в Instagram.

Свою промову, звернуту до окупантів, російський державний діяч почав такими словами: варто звернути увагу, що їх відправляють вбивати не лише українців, а й самих росіян. А одного разу може статися так, що їм нададуть наказ використати ядерну зброю проти мирного населення України.

"Зупиніться! Не виконуйте злочинні накази! Путін веде війну не заради Росії. Він веде її заради Путіна, заради його палаців, заради його ображеного самолюбства", - закликав зупинитися російських найманців відомий російський підприємець Михайло Ходорковський.

Реакцією на публікацію стали численні коментарі користувачів здебільшого зі словами подяки та підтримки. За 1 день відео переглянуло майже 170 тисяч людей, і є шанс, що серед них були ті, кому слова російського опозиціонера і призначалися.

Раніше Ходорковський відреагував на висловлювання Путіна щодо військового вторгнення в Україну.

Також Ходорковський назвав ключову умову припинення війни.

Нагадаємо, Ходорковський пояснив, чому росіяни чекають, коли хтось їм "принесе волю".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Ходорковский

Останні новини