19 травня 2022, 16:18

Алеся Бацман запевнила українців у перемозі та назвала терміни завершення війни

Алеся Бацман вважає, що добро обов'язково переможе, оскільки Захід по-справжньому згуртувався проти Путіна, який загрожує існуванню всього світу.

Алеся Бацман запевнила українців у перемозі та назвала терміни завершення війни

Українська журналістка та дружина Дмитра Гордона Алеся Бацман заявила, що Україна переможе у війні з Росією, а сама війна не триватиме надто довго. В інтерв'ю Василю Голованову, опублікованому на YouTube-каналі, вона пояснила, чому так думає.

"Чому ми можемо говорити, що все буде добре і добро переможе? По-перше, ми пам'ятаємо, що нещодавно на німецькій військовій авіабазі Рамштайн відбулося засідання 43 міністрів оборони найсильніших країн світу, які злетілися туди не просто каву попити", – зауважила Бацман.

За її словами, на цій зустрічі приймалися основоположні та доленосні рішення щодо того, куди вся ця історія рушить і чим закінчиться. "Публічні заяви, які звідти прийшли, – це лише верхівка айсберга. Звичайно ж, там розглядали найсерйозніші питання, там було накреслено дорожню карту, а мета цієї дорожньої карти – це перемога України та всього цивілізованого світу", – сказала журналістка.

Також вона згадала про наступний важливий крок Заходу – американський ленд-ліз. На її думку, це ще раз доводить, що нам допоможуть, але при цьому всім українцям потрібно запастися терпінням і жити за принципом "роби, що маєш, і будь, що буде". "А буде наша перемога", – запевнила співвітчизників дружина Гордона.

"Вибачте за наївне питання, але коли?" – не втримався співрозмовник.

Алеся Бацман відповіла так: "Це може статися через два дні, а може затягнутися на місяці. Я спеціально не говорю на роки, тому що мені здається, що до такого періоду не дійде. Я думаю, що якщо й затягнеться, то все- таки це буде кілька місяців".

На думку журналістки, є якийсь ресурс (і людський, і військовий, і технічний), який Росія виробляє, є ефект доміно, а в економіці та кіберіндустрії є процеси РФ, які вже запустилися, але вони мають відкладений ефект, і коли все це з'єднається, тоді наша перемога буде ближчою.

Нагадаємо, Алеся Бацман прокоментувала занесення Росією Дмитра Гордона до списку терористів.

Також Алеся Бацман заявила, що масштабної навали росіян на українську землю не буде.

Раніше Алеся Бацман опублікувала інструкцію росіянки для всіх її співвітчизників за кордоном: "Краще не зізнаватись, що ви росіяни, за це можна отримати по морді".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Сеть

Останні новини