18 травня 2022, 14:44

Арестович розповів, скільки проіснує російська С-300 у Сирії, якщо вдарить по винищувачу Ізраїлю

Олексій Арестович висловив упевненість у тому, що Ізраїль не вибачить РФ за атаку із С-300 у Сирії.

Арестович розповів, скільки проіснує російська С-300 у Сирії, якщо вдарить по винищувачу Ізраїлю

Олексій Арестович дав зрозуміти юристу Марку Фейгіну, що удар російських систем "С-300" по винищувачах ВПС Ізраїлю може призвести до серйозних наслідків. За словами радника голови Офісу президента, якщо хоча б один екіпаж російської системи "С-300" ще раз спробує атакувати ізраїльський винищувач, то після цього такий екіпаж "існує секунди".

Відео діалогу Арестовича та Фейгіна опублікували у YouTube-каналі "Фейгін Live".

Марк Фейгін назвав поведінку екіпажу російської системи ППО "С-300" продовженням скандальної лінії РФ, яка почалася після заяви Сергія Лаврова про те, що "Гітлер мав єврейську кров".

Радник нагадав, що існувала домовленість, згідно з якою РФ не атакувала ізраїльські літаки у Сирії та не заважала їм знищувати цілі. Олексій Арестович заявив, що кожному члену екіпажу ізраїльського винищувача, який "відпрацює" російською С-300 у Сирії, слід дати звання "Героя України".

Нагадаємо, у тій самій бесіді Олексій Арестович 17 травня пообіцяв, що тимчасово окуповані території будуть звільнені, а з голови кожного мирного жителя не впаде і волосся.

Як повідомляв "Український Діалог", удару по ізраїльським винищувачам у Сирії було завдано ще 13 травня. В Ізраїлі чудово розуміють, що без команди з РФ атака б не відбулася.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини