18 травня 2022, 08:54

Прихильник "руського світу" Дьомушкін розповів, як Путіну доповідали про зустріч українцями військ РФ

Дмитро Дьомушкін розкритикував російську пропаганду, яка "намалювала" картинку, що не має нічого спільного з реальністю.

Прихильник "руського світу" Дьомушкін розповів, як Путіну доповідали про зустріч українцями військ РФ

РосТВ місяць транслювали репортажі про те, як в Україні від російської армії розбігаються нацисти та наркомани, а мешканці зустрічають їх квітами.

Лідер націоналістичного об'єднання "Руські" Дмитро Дьомушкін розповів, що спілкується з російськими військовими та знає, як їх насправді вітали українці.

Telegram-канал "Україна 365" оприлюднив відео.

"Коли їх (армію РФ) кинули колонами на прорив, їжі у них було на 3 дні. Вони практично перетворилися на формування, які збирають їжу по околицях. Одна бабуся нагодувала солдатів, і 8 "двохсотих" поїхало додому... Це треба розуміти, що там (в Україні - ред.) ніхто особливо цього "рус*кого світу" не відчуває. Жодної цієї ідеї, про яку Путіну доповідали (що нас тут чекають), немає", - сказав він.

Також Демушкін додав, що в одному з районів Москви був фітнес-зал, весь обвішаний символікою терористичної "ДНР", але коли відбулося повномасштабне вторгнення, її звідти прибрали. Власник, який був "проросійським" і сам родом із Донбасу, сказав: "У мене тато у бомбосховищі у Харкові сидить, і я вам цього, мерезотникам, не пробачу".

Весь "проросійський" настрій швидко зник разом з бомбами, що падають в українських містах.

Як повідомлялося, роспропаганда найближчим часом поміняє риторику, щоб підготувати своїх громадян до поразки армії РФ в Україні.

Нагадаємо, політолог Кирило Сазонов розвіяв міфи про "кадировців" і розповів, куди вони зникли.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини