15 травня 2022, 19:02

"План узгоджений з Путіним", – Фейгін розповів про цілі РФ в Україні, які змінилися

Марк Фейгін вважає, що план Росії у війні з Україною суттєво змінився.

"План узгоджений з Путіним", – Фейгін розповів про цілі РФ в Україні, які змінилися

Російська Федерація значно скоротила свою мету у війні з Україною. На сьогоднішній день агресор уже не думає про захоплення Києва й інших обласних центрів, обмежуючись спробами вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, а також утримати захоплені території у Херсонській області.

Таку думку озвучив російський юрист і політичний діяч Марк Фейгін в ефірі "24 канали".

"План суттєво змінився і навіть уже узгоджений з Путіним. Вони зараз збираються робити таке: вони готові висунутися до адміністративних кордонів, якщо їм вдасться наступальна операція, Донецької та Луганської областей, залишити за собою частину Херсонської області та цим обмежитися", - заявив співрозмовник.

За словами експерта, жодного наступу на Київ, Запоріжжя, Одесу й інші великі міста вже не буде, бо для цього немає сил і можливостей.

"Є можливості якийсь час, можливо, навіть досить тривалий, обороняти зайняту територію. Так, для цього є якийсь ресурс", - додав аналітик.

Нагадаємо, колишній командувач силами НАТО в Європі генерал ЗС США Бен Ходжес заявив, що у Кремлі вже допускають капітуляцію у війні з Україною.

У свою чергу, генсек НАТО Йенс Столтенберг висловив упевненість, що Україна може виграти війну з Росією. За його словами, бойові дії на українській території розгортаються не за сценарієм, який розробили у Москві.

Тим часом колишній посол КНР в Україні Гао Юйшен передбачив повний крах військового, економічного та політичного майбутнього Росії.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Марк Фейгин

Останні новини