10 травня 2022, 10:33

"Вони хворі", – Казанський про вітання Путіна на адресу Одеси

Ракетний удар російської армії по Одесі після вчинку Путіна у Москві викликав обурення соціальних мереж.

"Вони хворі", – Казанський про вітання Путіна на адресу Одеси

Масований ракетний удар російської армії по Одесі 9 травня викликав обурення користувачів соціальних мереж, які зазначають цинізм і дивний психічний стан глави Кремля Путіна. Напередодні у Москві президент РФ поклав квіти на пам'ятну стелу міста-героя Одеси біля Кремлівської стіни, після чого наказав завдати масованого ракетного удару по місту.

Журналіст і блогер Денис Казанський у своєму телеграм-каналі зазначає, що вчинки та заяви Путіна свідчать про тяжкі проблеми з психікою президента РФ.

"Вчора Путін у своєму виступі вкотре згадав "мучеників Одеси, живцем спалених у Будинку профспілок", поклав квіти до обеліска з назвою міста біля Кремлівської стіни, а потім його війська завдали по Одесі масованого ракетного удару. Привітали одеситів з Днем Перемоги... , як завжди, по цивільних - до торгового центру, щонайменше один загиблий.

Думаю, у майбутньому чимало наукових досліджень буде присвячено психіці нинішніх мешканців Кремля. Вже зараз очевидно, що вони хворі, і, з погляду психічно здорової людини, дії Путіна та його команди просто незбагненні”, - зазначає Казанський.

У свою чергу, відомий російський блогер Рустем Адагамов зазначає цинізм Путіна, на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook публікуючи фото руйнувань в Одесі після російського бомбардування 9 травня.

"Вчора Путін поклав квіти на пам'ятну стелу міста-героя Одеси біля Кремлівської стіни, а потім його військові вдарили по Одесі ракетами. Рівень цинізму", - пише він.

Раніше у ніч на 10 травня російські окупанти завдали кількох ракетних ударів по Одесі, один з яких спровокував пожежу у ТЦ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Денис Казанский

Останні новини