10 травня 2022, 18:58

Шейтельман розповів, що не так із Кабаєвою: "Ніяка не коханка Путіна, класична операція ФСБ"

Політтехнолог Михайло Шейтельман упевнений, що історія про зв'язок диктатора РФ Володимира Путіна з гімнасткою Аліною Кабаєвою – це фейк російських спецслужб.

Шейтельман розповів, що не так із Кабаєвою: "Ніяка не коханка Путіна, класична операція ФСБ"

Історія про нібито любовний зв'язок президента РФ Володимира Путіна та гімнастки Аліни Кабаєвої - це з високою ймовірністю фейк, вигаданий російськими спецслужбами.

Таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив російський політтехнолог Михайло Шейтельман.

На його думку, підтвердженням фейковості цієї історії є той факт, що Захід досі не запровадив проти Кабаєвої жодних санкцій.

"Є класична операція (ФСБ). Історія про Кабаєву, якій вірять усі... Чому немає санкцій проти Кабаєвої, адже у неї там (спільні) діти з Путіним і так далі... Єдине видання, яке про це опублікувало новину у Росії, (...) належало генералу ФСБ РФ. Ця історія з Кабаєвою - типова брехня ФСБшна. Я так вважаю на 90%", - розповів експерт.

За його словами, ця операція ФСБ покликана приховати не надто традиційні нахили диктатора.

"Ніяка Кабаєва не коханка Путіна. Навіщо йому коханка? Він людина асексуальна як мінімум. Мало того, з великою ймовірністю це людина з дивними нахилами: або гомосексуальними, або ще щось. Але президент-гомосексуаліст у Росії неприпустимий... Це неприпустимо для російської народу... А ось президент-альфа-самець, мачо - це дуже до вподоби у Росії... Ну подивіться на Путіна... Це альфа-самець на вашу думку? (...) Уявіть собі у школі Путіна-старшокласника... Миша сіра! Зрозуміло, що дівчинки йому відмовляли. Зрозуміло, що у нього якась травма з цим. Усі ці історії про особисте життя - це вся брехня", - запевнив Шейтельман.

Варто зазначити, що у травні швейцарська газета підтвердила чутки про любовний зв'язок Путіна з Кабаєвою. Наголошувалося, що спортсменка нібито народила російському диктаторові двох синів. Кремль цю інформацію не коментує.

На те, що історія з Кабаєвою може бути фейком, натякнув і російський політтехнолог Станіслав Бєлковський. Він звернув увагу на те, що під час військового параду 9 травня у Москві диктатора супроводжував молодик. І, судячи з поведінки, то був не охоронець.

Прокремлівський ресурс Baza повідомив, що це 36-річний Дмитро Ковальов, який керує одним із департаментів Кремля.

"А ви всі: Аліна Кабаєва тощо. Як діти", - прокоментував подію Бєлковський.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що The Wall Street Journal дізналася про закриту інформацію про життя "подруги Путіна" Кабаєвої.

Ми також писали, що "коханка" Путіна Кабаєва з'явилася на публіці з кільцем на пальці та змінами у зовнішності.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини