9 травня 2022, 12:56

"Коло замкнулося. Його кінець близький", – Арестович зазначив ключовий момент у промові Путіна на 9 травня

Заява Путіна про "недопущення глобальної війни" та відмову від планів конфронтації з НАТО говорить про переляк глави Кремля, зазначає Арестович.

"Коло замкнулося. Його кінець близький", – Арестович зазначив ключовий момент у промові Путіна на 9 травня

Кінець російського президента Володимира Путіна близький, а його посмертна доля буде жахливою. Про це заявив радник голови Офісу президента Олексій Арестович, коментуючи виступ Путіна у Москві перед парадом 9 травня.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Арестович зазначив, що ключова фраза російського президента стосувалася недопущення глобальної війни.

На його думку, ці слова російського президента та його промова загалом підтверджують реальний переляк глави РФ наслідками війни з Україною.

"Якщо ж говорити серйозно, то ключова фраза Пу ув його промові - "неприпустимість глобальної війни".

Читайте - відбій атомної війни, і "…жахливого зіткнення з НАТО".

Старий, хворий, до смерті переляканий чоловічок. Путін - власник імперії, зустрівся, нарешті, з Путіним, який тягав валізу за сильними світу цього. Коло замкнулося. Його кінець близький. Його посмертна доля буде жахливою", - заявив він.

Арестович також опублікував дві фотографії Путіна, ілюструючи свою думку. На першій із них глава Кремля під час роботи у мерії Санкт-Петербурга. На другому знімку Путін, який виступав сьогодні у Москві.

Раніше у Москві раптово скасували повітряну частину параду до 9 травня - ні бойової авіації, ні винищувачів росіяни під час заходу вперше за довгий час не побачать.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ! Автор: Алексей Арестович

Останні новини