9 травня 2022, 12:31

"На території РФ є різні народи", – Сергій Джердж розповів, що може статися з Росією у майбутньому

Сергій Джердж вважає, що народи Російської Федерації незабаром можуть здобути незалежність.

"На території РФ є різні народи", – Сергій Джердж розповів, що може статися з Росією у майбутньому

Глава Громадської ліги Україна – НАТО Сергій Джердж спрогнозував розвал РФ зсередини. На його думку, це цілком імовірно за умови, що Захід і надалі підтримуватиме Україну у військовому плані, фінансово й економічно. Таку думку експерт висловив у ефірі телеканалу "Україна 24".

Спочатку Сергій Джердж зазначив, що російська система влади хвора та невиліковна. Співіснувати поруч із такою державою, як нинішня Росія, просто неможливо, вважає політик. За його словами, якщо країни НАТО продовжать серйозні вбивчі санкції щодо російської економіки, то внутрішня напруга у РФ наростатиме та призведе до її розпаду.

"На великій території Росії є дуже різні народи, які свого часу бажали свободи та боролися за незалежність, – нагадав експерт. – І вони мають здобути незалежність. У майбутньому може створитися кілька держав".

Крім того, Джердж пояснив, що хоча у РФ і поширена російська мова, але вона не є фактором об'єднання. "Ми знаємо Латинську Америку, де майже всі країни говорять іспанською мовою, але це різні країни. І це може бути показовим прикладом для Росії", - сказав Сергій Джердж.

Нагадаємо, Ольга Курносова озвучила головну помилку Путіна у війні проти України.

Раніше політтехнолог Михайло Шейтельман висловився про хворобу та майбутню операцію Путіна.

Також ми повідомляли, що Христо Грозєв вважає цілком можливим розв'язання ядерної війни РФ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини