25 квітня 2022, 15:22

"Кривоногі, глухі, сліпі та плоскостопі", – Дмитро Гордон про якісний склад російської армії

Дмитро Гордон пояснив, чому серед росіян сьогодні менше жертв, ніж у першій хвилі наступу, а також оцінив якісний склад ЗС РФ.

"Кривоногі, глухі, сліпі та плоскостопі", – Дмитро Гордон про якісний склад російської армії

Український журналіст Дмитро Гордон констатував факт, що росіяни вже бояться йти у лобові атаки, бо відчули на собі всю силу української армії. За словами ведучого, сьогодні рашисти ведуть війну вже інакше. Вони бережуть склад, бо з цим у них великі проблеми.

"Тепер вони працюють більше далекобійною артилерією. Наразі Харків просто руйнують "Градами" з боку РФ, із Білгородської області. Просто по житлових багатоповерхівках фігачать", – зазначив Дмитро Гордон у розмові з російською колегою Юлією Латиніною.

За словами журналіста, жертв серед росіян сьогодні поменшало лише тому, що вони перестали ходити у піхотні атаки. "Там уже ходити нема кому. Великі проблеми зі складом", – порадував співвітчизників Гордон.

Справді, з боку Росії воюють і сирійці, і лівійці, та навіть примусово мобілізовані жителі ОРДЛО. Росіяни кидають їх на передову, бо сім'ям цих солдатів не доведеться платити компенсації.

"Набирати намагаються вже і кривоногих, і сліпих, і глухих, і плоскостопих, – наголосив Дмитро Гордон. – Не дають людям закінчити військове училище та беруть їх як гарматне м'ясо". Усе це, на думку журналіста, свідчить про шизофренію Путіна.

Крім того, ведучий підняв бойовий дух всіх українців оптимістичними словами: "Захід постачатиме стільки зброї, скільки необхідно, і таку, яку необхідно. Українці нещадно вбиватимуть усіх, хто прийшов до нас із мечем".

Нагадаємо, Дмитро Гордон припустив, що смерть Жириновського є дуже символічною: вона вказує на початок краху Росії.

Також Дмитро Гордон з гумором відреагував на те, що РФ визнала його терористом та екстремістом.

Раніше Дмитро Гордон назвав Росію країною-фейком, яка не здатна ні на що.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини