21 квітня 2022, 08:29

Арестович про "великий наступ" Путіна на Донбасі: "У армії РФ є чотири вороги"

"Великий наступ" російської армії на Донбасі виявився не таким великим, як очікувалося.

Арестович про "великий наступ" Путіна на Донбасі: "У армії РФ є чотири вороги"

Російська армія намагається надто обережно наступати на Донбасі. Великої спроби прорвати лінію оборони ЗСУ, яку прогнозували експерти, немає.

Про це в етері YouTube-каналу "Фейгін LIVE" ввечері 20 квітня заявив офіційний представник Офісу президента України (ОП) Олексій Арестович.

"Армія РФ намагається. Вони старанно намагаються зробити так, як вчили в академіях, наступають героїчно. Але вона має 4 ворогів: російське політичне керівництво, командування "спецоперації", дороги та дурні. ЗСУ намагаються зустрітися з російською армією по-справжньому, але вони (росіяни  ред.) все ще дістаються та не можуть пройти перші чотири перешкоди", – розповів Арестович.

Він уточнив, що Москва змістила війну у звичну їй сферу інформаційних операцій. Не маючи якихось реальних поступів на фронті, велика машина пропаганди Кремля кинулася посилено розповідати росіянам про міфічні перемоги, наприклад, про взяття Рубіжного, черговий розгром "Азова" у Маріуполі й інше.

"Якщо коротко по оперативній обстановці: просування (російської армії  ред.) особливого немає. Точніше, взагалі немає жодного просування. Як і раніше, вони намагаються намацати місця у нашій обороні, як і раніше б'ють артилерією, авіацією, ми б'ємо по них... Сторони не поспішають. При цьому ми звільнили ще кілька населених пунктів", – поділився інформацією Арестович.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що РФ кинула у битву за Донбас до 20 тисяч близькосхідних бойовиків.

Також російська журналістка пояснила, що не так із великим наступом армії РФ на Сході України. Путін "згодовує" своїх солдатів ЗСУ, кидаючи їх на захищені позиції.


Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Алексей Арестович

Останні новини