21 квітня 2022, 08:30

Піонтковський передбачив сутичку Путіна з генералами: основна битва буде не на Донбасі, а у Москві

Пік конфлікту між главою Кремля та військовими має розгорнутися у першій декаді травня та визначити результат війни в Україні.

Піонтковський передбачив сутичку Путіна з генералами: основна битва буде не на Донбасі, а у Москві

Головна битва у війні України з Росією відбудеться не на Донбасі, а у Москві, де на президента РФ Володимира Путіна чекає сутичка з власними генералами.

Таку думку озвучив російський політолог Андрій Піонтковський в етері телеканалу "Україна 24".

На думку аналітика, зіткнення російського диктатора з військовими закінчиться ліквідацією однієї зі сторін. Протистояння у Кремлі має вийти на пік у першій декаді травня, воно й визначить результат війни в Україні.

Співрозмовник заявив, що чистка генералів уже розпочалася. Про це свідчить зникнення з публічної площини міністра оборони РФ Сергія Шойгу та начальника Генерального штабу ЗС Валерія Герасимова, а також зміна командування російськими окупаційними військами в Україні.

Експерт не виключає, що Путін спробує звинуватити у зраді високопоставлених представників російської армії. Генерали, своєю чергою, діятимуть на випередження, намагаючись нейтралізувати небезпеку для себе, тому конфлікт неминучий.

Політолог також заявив, що Росія вже зазнала стратегічної поразки.

"Ця позиційна нічия є для українців величезним політичним успіхом, стратегічним успіхом. У Москві це сприйматиметься як друга стратегічна поразка після битви за Київ. Цей конфлікт між Генштабом і ставкою – класичний конфлікт", – зазначив експерт.

Раніше Піонтковський заявив, що колишній радник президента РФ Владислав Сурков, який, за попередніми даними, перебуває під домашнім арештом, проходить у справі голови 5-ї служби ФСБ генерал-полковника Сергія Бесіди.

Крім того, політолог розповів, як заступник начальника Генштабу ЗС РФ Сергій Рудський пішов проти плану Путіна щодо України.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини