15 квітня 2022, 09:54

Альфред Кох: "Путін почав із "вона потонула" та закінчує тим же, це кінець"

Крах крейсера "Москва" – найважчий удар для російського диктатора Володимира Путіна, схибленого, як запевняють джерела, на окультизмі та символах.

Альфред Кох: "Путін почав із "вона потонула" та закінчує тим же, це кінець"

На 50-й день великої війни з Україною Кремль втратив флагман свого Чорноморського флоту – ракетний крейсер "Москва". Корабель було знищено двома українськими ракетами "Нептун". І це дуже поганий сигнал для російського диктатора Володимира Путіна, який, за чутками, схиблений на окультизмі та символах.

Таку думку у своєму блозі у Facebook висловив із Німеччини колишній високопосадовець РФ, ексзаступник голови російського уряду Альфред Кох.

Він нагадав, що правління Путіна у Росії почалося з великої морської катастрофи – катастрофи підводного човна "Курськ" із загибеллю понад 100 військових. Тепер, через 22 роки, країна зіткнулася з не менш важким ударом.

"Якщо вірити у знаки, то це кінець Путіна. Він почав із "вона потонула" та закінчує тим самим", – вважає опозиціонер.

Він звернув увагу на те, що на цьому кораблі, за даними російської пропаганди, була християнська реліквія – частка Хреста Господнього. Вона не лише не захистила російський корабель, який обстрілював мирні міста України, а, навпаки, притягнула до нього українські ракети.

"Бог з Україною. І загибель крейсера під назвою саме "Москва"  це очевидний знак... Ти воюєш із Богом, Вово... Ти пролив занадто багато безневинної крові, тому у тебе немає шансів. Бог (...), схоже, за тебе взявся", – констатував Кох.

Контекст

Українці повідомили про завдання удару по ракетному крейсеру "Москва" ввечері 13 квітня. 200-метровий флагман Чорноморського флоту РФ, оснащений, зокрема, системами ППО, було збито двома українськими ракетами комплексу "Нептун".

Військове керівництво РФ досі приховує правду про те, що сталося. За версією росіян, на кораблі нібито через невідому причину сталася пожежа з детонацією боєприпасів. Тільки пізно ввечері 14 квітня вони визнали, що крейсер затонув під час буксирування на ремонт.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що флагман ВМС РФ "Москва", знищений ЗСУ, був носієм ядерної зброї.

Ми також писали, що Чорноморський флот РФ став вразливим для ракет без крейсера "Москва".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Альфред Кох

Останні новини