13 квітня 2022, 17:10

Кох про великий наступ РФ на Донбасі: "Його вже не буде, все, бобік здох"

Альфред Кох вважає, що великого наступу армії РФ на Донбасі не буде.

Кох про великий наступ РФ на Донбасі: "Його вже не буде, все, бобік здох"

Війна, яку Кремль розв'язав проти мирної України, наближається до своєї кульмінації. Росія зазнала нищівної поразки.

Про це у Facebook написав 12 квітня колишній заступник голови уряду РФ Альфред Кох.

Він дійшов висновку, що великого бою на Донбасі, який, як вважається, вирішить долю війни, вже не станеться, точніше, цей грандіозний наступ уже почався непомітно для всіх.

"Іншого не буде. Все, бобік здох... Ніякої операції "Цитадель" не буде. Вона вже йде, а ми й не помітили. Весь пар пішов у гудок. Путінські генерали й тут виявилися вірними собі та цей наступ теж вкрали", – висловив думку блогер.

Він попередив, що зупиняти війну Кремль поки що не буде попри її повну безперспективність. Триватимуть бомбардування мирних українських міст. Ще помиратимуть українські мирні жителі, військові з обох боків.

Загалом, зазначив Кох, всепоглинальна корупція у російській армії стала головним помічником України у цій війні. Саме вона й поховала велику війну Путіна. Шансів на перемогу РФ не має.

Варто зазначити, що раніше про можливу відмову Кремля від великого наступу на Донбасі повідомив російський політолог Андрій Піонтковський. Він вважає, що генерали могли переконати російського диктатора у безперспективності цього задуму.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що очільник Луганської області Гайдай розповів, яким може бути великий наступ ЗС РФ на Донбасі.

Ми також писали, що, на думку Арестовича, Путін вирішив покінчити з власною армією.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Альфред Кох

Останні новини